tisdag 10 januari 2023


 

Vi hyresgäster i kvarteret Linjalen väntar med oro på information om stambytet och vad det kommer att innebära. Vi vet att det är på gång.

Se sid 10 i Tidningen Linjalen som delades ut före jul. Har du missat tidningen kan du hämta ett exemplar i lokalen Åsögatan 79, som är öppen måndagar 18-19.

 

De flesta i LH Linjalens styrelse har varit med sedan ombyggnaden till ICA-Kvantum startade med samrådsmöten 2016. Först nu har vi genom hårt arbete lyckats få en uppgörelse med Stockholmshem om ersättning för bullerstörningar. Stockholmshem har fortfarande inte gjort i ordning gården eller uppfyllt löften om tillgänglighet.  

 

Nu orkar vi inte återigen ta ensamt ansvar för en kommande process som kan bli minst lika lång och svår. Vi måste bli många fler som engagerar oss i styrelsen och i olika arbetsgrupper.

 

Vi vänder oss till dig som hittills inte haft tid eller ork att vara med, men som förstår hur viktigt det är FÖR VAR OCH EN att den lokala hyresgästföreningen står stark och lyckas samla och företräda hyresgästerna vid kommande samråd.

 

Välkommen att komma in och träffa några av oss

Tisdag 17 januari mellan 18.30 och 21.00. 

I lokalen Åsögatan 79. Vi bjuder på något att äta och hoppas på bra samtal om Linjalens framtid. Kan du inte komma då, men vill kontakta styrelsen eller valberedningen, skicka ett mejl till lhlinjalen@gmail.com eller lägg brev i brevlådan.


Måndag 13 februari blir det årsmöte med val av ny styrelse


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar