onsdag 2 december 2020

Namninsamling för hyresnedsättning


Vi vill också gärna att du/ni skriver under på kravet att Stockholmshem ska återuppta förhandlingarna med Hyresgästföreningen och gå med på yrkade hyresreduktioner för byggstörningarna som har pågått i stort sett oavbrutet sedan 2016.
Hyresgästföreningen begärde förhandling i våras och har först nu fått ett svar från Stockholmshem, med ett bud som ligger mycket långt från vad som är skälig hyresnedsättning enligt hyreslagen.  Budet är oacceptabelt och Stockholmshem har vägrat att höja det.

Om de inte ändrar sig och återupptar seriösa förhandlingar, kommer det tyvärr att bli en långvarig process i hyresnämnden innan någon kan få nedsättning.  Alla hyresgäster har blivit utsatta och rätten till nedsättning gäller alla.

Det är viktigt att så många som möjligt visar sitt stöd för kraven och förmår Stockholmshem att förhandla seriöst!

Du kan lämna din underskrivna blankett i brevlådan i hyresgästlokalen, Åsögatan 79, dit du kommer in med grön blipp (tvättstuga) senast måndag 14 december eller när vi träffas på gården 13 december kl. 15-16.  Vill du absolut inte gå ut kan du ringa eller skicka sms till Eva Fee 073 600 54 10 så bestämmer vi en tid när vi kan hämta din blankett på ett säkert sätt.

 Styrelsen i Lokala Hyresgästföreningen Linjalen


Länk till blanketten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar